ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρία ACQUA E BAGNO των αδελφών Αδαμίδη εξειδικεύεται εδώ και 17 χρόνια στην παραγωγή χειροποίητων και βιομηχανοποιημένων ειδών μπάνιου και τα τελευταία 4 χρόνια η συμμετοχή της νέας γενιάς, του Γιάννη Αδαμίδη, έχει συμβάλλει σημαντικά στην ανοδική εξέλιξη της επιχείρησης. Η βιοτεχνία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1600m2, στα περίχωρα της Θεσσαλονίκης, στην Ιωνία στις οποίες εκτός από το εργαστήριο περιλαμβάνεται και ειδικά διαμορφωμένος εκθεσιακός χώρος. Τεχνίτες με απόλυτη τεχνογνωσία σχεδιάζουν, παράγουν, επεξεργάζονται και διαμορφώνουν το γυαλί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών τους δημιουργώντας καθημερινά πρωτότυπες κατασκευές με ιδιαίτερη αισθητική.

Η επιχείρηση έχει υψηλή εξειδίκευση στους καθρέπτες και στους γυάλινους νιπτήρες, με πάνω από 500 σχέδια. Η συνεχής έρευνα, ο πειραματισμός και η υποχρέωση για ποιοτικό αποτέλεσμα, έχει κάνει την επιχείρηση Αδαμίδη όχι μόνο να ξεχωρίσει, αλλά και να πρωτεύσει.

Γυάλινα λιστέλο και ντεκόρ κουζίνας και μπάνιου είναι επισης κάποια από τα είδη που η εταιρεία διαθέτει στην Ελληνική αγορά και στο Εξωτερικό. Ως κατασκευαστές, εκτός των τυποποιημένων προϊόντων της έχουμε τη δυνατότητα να λειτουργήσουμε με ειδικές παραγγελίες γυάλινων κατασκευών ανεξάρτητα από αριθμό τεμαχίων.

Τον τελευταίο χρόνο η Εταιρεια μας προχώρησε στην επένδυση σε μια εκτυπωτική μηχανή επίπεδου τραπεζιού Flora PP -2512/UV, με δυνατότητα εκτύπωσης επάνω στο γυαλί καθώς και σε άλλες επίπεδες επιφάνειες με χρήση τετραχρωμίας συν λευκού μελανιού. Εκτός από το γυαλί μπορεί να εκτυπώσει σε ξύλινες επιφάνειες και σε προϊόντα ξύλου με επένδυση PVC, ABS, βακελίτη κτλ.

ACQUA E BAGNO

Όταν η παραδοσιακή τέχνη συναντά τη σύγχρονη πραγματικότητα.